Retrats de la gent del barri 2017

02/06/2017 Manel Sanz blog exposicions

cartell anunciador busquem fotògrafs i models Retrats de la gent del barri 2017

cartell anunciador busquem fotògrafs i models Retrats de la gent del barri 2017

El meu paper en el projecte Retrats de la gent del barri és la idea, el projecte, la curació i la implementació el 22 de maig 2017, dia de la inauguració al Centre Cívic Sandaru i en 18 botigues del barri del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El projecte bàsicament consisteix en: ” Des del primer moment, els organitzadors hem tingut present la idea d’implicar, propiciar i potenciar als veïns i veïnes del Parc, com subjectes actius del barri a través de la cultura.”
Des del moment de la inscripció, fins a l’últim minut, hem creat el clima necessari perquè els veïns i veïnes indecises, mostressin la seva identitat davant de la càmera. Deixar la teva imatge en mans d’uns desconeguts sempre genera incertesa.
Una bogeria com aquesta no és possible sense la implicació de les persones de l’Associació de Veïns i Veïnes del Parc i dels organitzadors.
Aquest és un projecte construït des de zero. Els components de l’organització ens coneixíem de vista. Els fotògrafs i els models es van conèixer en el plató fotogràfic en el Sandaru, el 3 de maig de 2017.
Els patrocinadors han estat bàsics per fer possible “Retrats de la gent del barri”.

Agraïments: A Petra Aanderud (model cartell-3 de maig). Conchita i Lluís (models cartell -22 de maig)

Als models: Luis i Conchita, Kris Broto, Juan Francisco Sanz, Carme Mendez, Montse Castany i Leire, Judit Lafuente, Blanca Nieto, Alba Lafuente, Marta Vazquez, Marta Huerta, María Martinez, Eva Vazquez, Laura Esteve, Oriol Moreno, Nens dibuix Quei15bcn, Maria Teresa Diaz, Leonardo Climent, Toni Segarra, Juan Gómez, Ana Gimenez, Aitor González, Rosa Mengual, Pedro Espinosa, Lucia Hernandez, Àlex Nogales, Sonia Nievas, Marc Caballero, Juan Alonso, Eunice Marina, Carlos Marcos, Rosario Melgar, Maite Hidalgo, José Antonio Herrero.

Als fotògrafs: Lucho Zuniga, Eva Ferrera, Aitor Etxebarria, Marta Cornejo, Jiri Adamovsky, Alfons Sánchez, Eustasio Pérez, Cristiano Gattuso.

Els patrocinadors: Associació de comerciats del Parc i la llacuna, Angle, Kitoli- Shooters Film Lab, Fotok, Profoto, Quei15bcn/tallercreatiu

Els botiguers: Àngle, Clínica Veterinaria Ciutadella, Papereria Dumbo, Acadèmia BM31, Quesos Barcelona, Bodega Xifré, Quei15bcn, Xoco Xavi, Restaurant Santa Fe, Farmàcia Laura Subias, Ferreteria Nàpols, Farmàcia Teresa M. Jové , Modify Tattoo, Perruqueria Enrique, Pizzeria “El Restaurant del Barri”, Barcelona Amigo 24, Ítaca, Aquí hi ha Molla, Anytime Fitness Ciutadella, CrossFit Poblenou, Babol Burger Hamburgueseria.

Fotògraf ambient i edició de video. Eustasio Pérez

Disseny cartells: Rosa G. Baselga (Quei15bcn/tallercreatiu)
Música de video: Mark Aanderud
Organitzadors: Quei15bcn i Associació veïns i veïnes de l PARC
Idea i Curador del Projecte Retrats de la gent del barri: Manelsanz.cat

Presentació del projecte al Centre Cívic Sandaru. D’esquerra a dreta: Representat del CC Sandaru; Conseller tècnic Districte Sant Martí; AAVV, Manel Sanz, Fotògraf i model.

Barcelona, 23 de maig 2017

Video de les fotografies exposades al CCSandaru i les boigues

Vídeo ambient de la sessió 3 de maig 2017 (fotògraf Eustasio Pérez i Lucho Zuniga )

Vídeo de BTV noticies 73. 27 05 2017 Reportatge 2 edició Retrats de la gent del barri 2017

cartell anunciador inauguració Retrats de la gent del barri 2017

cartell anunciador inauguració Retrats de la gent del barri 2017