5 Autors: 5 dèries particulars

03/09/2021 Manel Sanz exposicions

03.09.21  Exposició del 8 al 30 de setembre 2021

Les dèries d’aquests fotògrafs tenen arrels individuals. Aquesta exposició desenvolupa cinc d’elles: la relació íntima amb la lluna (de Barcelona); l’observació per donar valor al silenci; el moviment per crear nous cossos; la vida passa, les pors persisteixen, i l’amor aplicat a tot allò que fem. Des d’aquest comissariat, l’encàrrec als fotògrafs era clar: Representa la teva dèria (la introspectiva) i utilitza el moviment de la càmera (l’estètica) per crear noves imatges en un document fotogràfic.

L’exposició està formada per 40 fotografies (8 fotos per autor), on podem trobar imatges en color i blanc i negre; imatges positivades en sistema digital i analògic; Imatge amb contingut de natura nocturna; imatges de nu, o d’ambient musical, tot això amb l’estètica del moviment de càmera. 

A la mateixa sala es projecta un vídeo de 7 minuts, on es recopilen diferents fotografies dels autors, lligades al concepte de dèria. La idea del vídeo sorgeix de la necessitat de la selecció de fotografies que per problemes d’espai de la sala, i per la pròpia decisió del fotògraf d’escollir unes o unes altres queden en un calaix. Volem donar-li des del comissariat un valor en si mateix: Fer visible l’arxiu del fotògraf.

Comissari de l’expo i fotògraf, Manel Sanz  

Organitza: QUEI15/ESPAICREATIU www.quei15bcn.com  I Centre Cívic Parc Sandaru

Dades dels fotògrafs:

Manuel Serra: https://artepoli.com/proyecto-fotografico-al%C2%B7lunicina/ 

Petra Aanderud : https://www.petra-aanderud.pics/

Manel Sanz: www.manelsanz.cat

Jordi Moliné https://www.instagram.com/jordi.moline.climent/

Betiana Cutrona https://www.coleccionamomentos.com/

Dades:

Centre Cívic Parc Sandaru ( sala exposicions)

Carrer de Buenaventura Muñoz, 21, 08018 Barcelona

Barri El Parc i la Llacuna de Poblenou

Data inauguració 8 de setembre a les 19 h

Del 8 al 30 de setembre 2021, de 9 a 21 h 

Etiquetes: