Retrats de la gent del barri

Retrats de la gent del barriEl meu paper en el projecte Retrats de la gent del barri és la idea, el projecte, la curació i la implementació el 23 de maig, dia de la inauguració al Centre Cívic Sandaru i en 18 botigues del barri del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El projecte bàsicament consisteix en: ” Des del primer moment, els organitzadors hem tingut present la idea d’Implicar, propiciar i potenciar als veïns i veïnes del Parc, com subjectes actius del barri a través de la cultura.
Des del moment de la inscripció, fins a l’últim minut hem creat el clima necessari perquè els veïns i veïnes indecises, mostressin la seva identitat davant de la càmera. Deixar la teva imatge en mans d’uns desconeguts sempre genera incertesa.
Una bogeria com aquesta no és possible sense la implicació de les persones de l’Associació de Veïns i Veïnes del Parc i dels organitzadors.
Aquest és un projecte construït des de zero. Els components de l’organització ens coneixíem de vista. Els fotògrafs i els models es van
conèixer en el plató fotogràfic en el Sandaru, el 5 de maig de 2016.
Els patrocinadors han estat bàsics per fer possible “Retrats de la gent del barri”.

Agraïments: A Rosa Ma García, Toni Xifré, Ainara Mendez.
Als models: Als models: Joaquim, Esther, Jordi, Inma, Maria, Ana Ma, Conrado, Juana, Rafael, Antonio, Sergio, Concha, Iolada, Jacinto, José, Maria Antonia, Kevin, Abba, Anna, Àlex, Zoe, Ángeles, Montserrat i Leire.Juan, Oriol, Silvia, Marta, Barbara, Rocio, Mia, Joan, Maria Rosa, Jon, M. Elena, Pilar, Elisabeth, Vicenta.
Als fotògrafs: Josep Llovet, Petra Aanderud, César Zúñiga, Irina Chuyko, Bertalacamara, José Manuel Puyo, Alfons Sánchez, J. Carlos Valén.
Els patrocinadors: Associació de comerciats del Parc i la llacuna, Angle, Kitoli- Shooters Film Lab, Fotok, Profoto, Quei15bcn/tallercreatiu
Els botiguers: Dumbo, Acadèmia BM31, Quesos Barcelona, Barcelona Amic 24, Aquí hi ha Molla, Barnabar, Celler Sant Martí, Papereria Lara, Bar Santa Fe, Xoco Xavi, Quei15bcn/tallercreatiu, Ferreteria Nàpols, Modes Mia, Rio Centro Culinari, Angle i Bodega Xifré, Ítaka.
Fotògraf ambient i edició de video. Eustasio Pérez
Disseny cartells: Rosa G. Baselga (Quei15bcn/tallercreatiu)
Música de video: Mark Aanderud
Organitzadors: Ernestina Ojeda i Joan Manel García (Associació veïns i veïnes de l PARC)
Idea i Curador Projecte: Retrats de la gent del barri: Manelsanz.cat

Barcelona, 23 de maig 2016.

 

Enllaç Noticia Centre Cívic Parc Sandaru 

Vídeo recull totes les fotos exposades

Mapa de les botigues exposades

Fotos- vídeo ambient sessió 5 de maig

Vídeo de BTV 27 05 2016 entrevista ManelSanz (a partir minut 6,18)

Vídeo de L’Esteve de FotoK (inauguració i recull del dia de la sessió de fotos al Sandaru)

 

web-retratsdelagentdelbarri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto cartell: Alfons Sánchez